SKM Bouwbedrijf Noordwijk, opgericht in 2009, is een erkend aannemer, aannemingsbedrijf en allround Hollands bouwbedrijf in Noordwijk aan Zee in de Bollenstreek van provincie Zuid Holland in Nederland.

Aannemer Aannemersbedrijf Noordwijk

Aanbieding Aannemer Noordwijk SKM Bouwbedrijf is een Aannemer in Noordwijk aan Zee en het adres voor woning ontwerp en verbouwing van uw bestaand of nieuwe woning.

SKM Bouw is een actueel, allround en full-service design en aannemersbedrijf met een ervaren oog voor detail.

Als Nederlands Aannemersbedrijf behoren wij tot de beste aannemers van Zuid-Holland, met name actief in Leiden en omstreken.

Door onze ervaren en erkende aanpak verloopt uw woningbouw (nieuwbouw verbouw of aanbouw) project zorgeloos en verzekert.

SKM is GEEN aanbieder van goedkope oplossingen, wij bieden garantie op ons werk mits wij gebruik mogen en kunnen maken van het beste bouwmateriaal.

Als aannemer en interieur adviseur en bouwmaterialen leverancier, beheerst SKM Bouw Bedrijf uw gehele bouw project.

Wij bestaan uit een groep van circa 10 medewerkers, die het aannemervak zeer goed verstaan. Wij bouwen aan gebouwen (commercieel of particulier) als een hecht team die uitstekent op elkaar in is gespeeld, en dat zal u terug zien in het eindresultaat.

Geinteresseerd? Neem contact op met directeur de heer Adel Nour en laat u voorlichten of prijzen en de beste aanpak. Wij komen gratis bij u op inspectie voor een offerte en (gratis) prijs opgaaf. SKM Bouwbedrijf is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.